Ervaren wijndocenten

Onze wijndocenten zijn gediplomeerd met meer dan 5 jaar ervaring in het geven van wijnopleidingen

Echte wijnlocaties

De cursusavonden volg je altijd in authentieke, inspirerende en sfeervolle  wijn-omgevingen

Onafhankelijk

Wij hebben geen commerciële belangen bij de wijnselectie, jouw leerproces heeft de hoogste prioriteit

Gezellig & leerzaam

Je leert spelenderwijs kwaliteit en wijnen te herkennen in een sfeervolle en gezellige sfeer

Online wijnworkshops en cursussen

Sinds de RIVM restricties van kracht zijn geworden bieden we onze cursisten en overige wijnliefhebbers verschillende online wijnworkshops aan. Bij vragen kun je bellen naar 020 776 9910 of een e-mail sturen naar info@passion4wines.nl.

Online workshops

We bieden regelmatig verschillende online wijnworkshops aan over specifieke wijngebieden, druivenrassen en wijnlanden.

Na inschrijving per email  ontvang je een betaal link (19,00 euro)  en de inloggegevens (Zoom) voor de online workshop. Ook sturen we je een lijstje met aanbevolen wijnen waarvan je er eentje of meerdere kunt kopen om tijdens of na de workshop te kunnen proeven....

Online wijncursus SDEN 1

Wil je een korte wijncursus voor beginners volgen? In  een avond  leer je beter wijn te duiden, de kenmerken van de belangrijkste druivenrassen en andere factoren die de smaak van wijn bepalen. Wijn is niet ingewikkeld, maar je geniet nog meer van wijn als je er wat meer van weet.

Online wijn-Spijscursus

Wat kan ik eten bij deze wijn? Dit is dé meest gestelde vraag bij een ‘gewone’ wijncursus. Het  passend antwoord krijg je van Petri Houweling (Château Petri), die samen met hét online magazine I love Food & Wine, een smakelijke online wijn-spijscursus samenstelde.

Wil je een online wijnproeverij volgen? Dat kan bij Passion4wines

Deze online wijnproeverij kan geheel naar jouw wens samengesteld worden, het aantal personen staat dus ook vrij.

WIJNWORKSHOP

1 avond

Ontdek tijdens deze wijnworkshop wat je lekker vindt en hoe je een goede wijn kiest. De focus ligt op het bewust leren proeven van wijn.

Wijncursus

2 avonden - SDEN 1

Deze wijncursus is de ideale start om de wereld van wijn te leren kennen en vindt plaats  in Restaurant de Veranda, Amsterdam

Wijncursus

5 avonden - SDEN 2

Leer tijdens deze wijncursus hoe je smaakverschillen tussen wijngebieden en druivenrassen herkent en maak betere wijnkeuzes.

Wijncursus

9 avonden - SDEN 3

Deze wijncursus is de ideale start om de wereld van wijn te leren kennen en vindt plaats  in Restaurant de Veranda, Amsterdam