Ervaren wijndocenten

Onze wijndocenten zijn gediplomeerd met meer dan 5 jaar ervaring in het geven van wijnopleidingen

Echte wijnlocaties

De cursusavonden volg je altijd in authentieke, inspirerende en sfeervolle  wijn-omgevingen

Onafhankelijk

Wij hebben geen commerciële belangen bij de wijnselectie, jouw leerproces heeft de hoogste prioriteit

Gezellig & leerzaam

Je leert spelenderwijs kwaliteit en wijnen te herkennen in een sfeervolle en gezellige sfeer

ONLINE WIJNPROEVERIJ

Online wijnproeverij via Zoom

Wil je een online wijnproeverij volgen? Dat kan bij Passion4wines. Wij begrijpen dat je weer eens wat leuks wil doen, maar dat is lastig in deze tijd. Een online wijnproeverij kan uitkomst bieden. De wijnproeverij gaat via Zoom en is dus geheel Corona-proof. Deze online wijnproeverij kan geheel naar jouw wens samengesteld worden, het aantal personen staat dus ook vrij.

Bij onze online wijnproeverij kun je heerlijke nieuwe wijnen ontdekken en leer je meer over de wijnen en wijngebieden zelf. Het doel van onze online wijnproeverij is dat je wijn beter en bewuster gaat proeven.

Virtuele wijnproeverij bij Passion4wines

  • Aanvraag op maat
  • Geheel Corona-proof
  • Proefwijnen opgestuurd of op basis van advieslijst
foto-online-workshops2
decanteren-karafferen-1

Corona-proof wijn proeven

De virtuele wijnproeverij gaat via Zoom. Je kunt via een advieslijst de wijnen voor het proeven zelf aanschaffen, maar het is ook mogelijk dat wij de wijnen naar alle deelnemers laten opsturen. Zo heeft iedereen op de avond van de wijnproeverij alle wijnen in huis en kan alles uitgebreid geproefd worden.

Deze Corona crisis maakt het leven niet gemakkelijker en wij begrijpen dat je ongetwijfeld zin hebt om weer wat leuks te doen met familie, vrienden of collega’s. Daarom is een online wijnproeverij van Passion4wines de perfecte uitkomst. Door samen te komen in Zoom met een heerlijke wijnproeverij, heb je toch weer die gezellige avond maar dan op een veilige manier.

Vraag een online wijnproeverij aan

Wil jij een heerlijke avond genieten van de lekkerste wijnen met jouw familie, vrienden of collega’s? Vraag dan gelijk een online proeverij aan bij ons. De online proeverij is mogelijk vanaf €150,- inclusief wijn. De aanvragen worden geheel op maat verzorgd. Vul voor een exacte prijs het formulier in. Uiteraard kun je ook een e-mail sturen naar info@passion4wines.nl of telefonisch contact opnemen.

Online wijnproeverij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk alle online Wijncursussen en workshops