Echte wijnlocaties

De cursusavonden volg je altijd in authentieke, inspirerende en sfeervolle  wijn-omgevingen

Onafhankelijk

Wij hebben geen commerciële belangen bij de wijnselectie, jouw leerproces heeft de hoogste prioriteit

Gezellig & leerzaam

Je leert spelenderwijs kwaliteit en wijnen te herkennen in een sfeervolle en gezellige sfeer

Amsterdam – Restaurant de Veranda

Restaurant de Veranda is gelegen aan het Amsterdamse Bos, in Amsterdam-Buitenveldert. De brasserie  is iedere dag open voor een kop koffie, een snelle lunch of een gezellig diner.

De SDEN 3 wijnbrevet-cursus wordt in De Veranda gegeven. Er is een goede parkeergelegenheid aanwezig en na 19:00 is parkeren gratis.

Foto: Mila van Egmond

Wijncursus in de wijnkelder

Voor de wijncursussen en wijnworkshops maken we hier gebruik van de Tasting Room, een authentieke wijnkelder.

Restaurant de Veranda

Amstelveenseweg 764
Voor meer informatie: www.deveranda.nl

Wist je dat je bij de 9-avondse wijncursus ook wijn en spijs leert combineren tijdens een leerzaam en gezellig wijnspijsdiner in de laagst gelegen wijngaard van Nederland? Lees meer over het wijnspijsdiner.

Routebeschrijving

Restaurant de Veranda  is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de fiets en auto. Parkeren kan op het eigen parkeerterrein gelegen naast het restaurant en op de parkeerplaats naast de ingang van het Amsterdamse Bos op 2 minuten loopafstand.

wijnworkshop

Leer je eigen smaak kennen

Ontdek in één avond wat je lekker vindt en hoe je een goede wijn kiest.

Wijncursussen

Wijncursus

2 avonden - SDEN 1

Deze wijncursus is de ideale start om de wereld van wijn te leren kennen en vindt plaats in Restaurant de Veranda, Amsterdam.

Wijncursus

5 avonden - SDEN 2

Leer tijdens deze wijncursus hoe je smaakverschillen tussen wijngebieden en druivenrassen herkent en maak betere wijnkeuzes.

Wijncursus

9 avonden - SDEN 3

Bewust wijn leren proeven tijdens deze wijncursus van 9 avonden, inclusief bezoek aan een wijngaard. We gaan dieper in op theorie en de invloed van klimaat en bodem op de smaak van wijn.