WAAROM EEN WIJNCURSUS BIJ PASSION4WINES VOLGEN?

Het aantal deelnemers per cursusavond blijft beperkt. Een groep bestaat gemiddeld uit 12 cursisten. Dat is gezellig, leerzaam en geeft ruimte voor persoonlijke aandacht.

 Vaste wijndocent

Daarnaast heb je een vaste wijndocent: Heiko Oberman. Heiko is wijnadviseur sinds 1999. Hij leert je kwaliteit te herkennen en kan je persoonlijk adviseren in je wijnkeuze. Enthousiast en deskundig, met een passie voor wijn die aanstekelijk is.

De-Amsteltuin-wolken

Sfeervolle cursusruimtes

De lessen vinden in professionele en sfeervolle ruimtes plaats: in de proefruimte van BJ De Logie en in Amstelveen zelfs op een wijngaard! Een betere plek is niet denkbaar.
De SDEN2 wijncursus (5 avonden) wordt in Amsterdam gegeven; de SDEN1 wijncursus (2 avonden) en SDEN3 wijncursus (9 avonden) in Amstelveen.

Wat cursisten vinden:

wijnworkshop

Leer je eigen smaak kennen

Ontdek in één avond wat je lekker vindt en hoe je een goede wijn kiest.

Wijncursussen

Wijncursus

2 avonden - SDEN 1

Deze wijncursus is de ideale start om de wereld van wijn te leren kennen en vindt plaats in Restaurant de Veranda, Amsterdam.

Wijncursus

5 avonden - SDEN 2

Leer tijdens deze wijncursus hoe je smaakverschillen tussen wijngebieden en druivenrassen herkent en maak betere wijnkeuzes.

Wijncursus

9 avonden - SDEN 3

Bewust wijn leren proeven tijdens deze wijncursus van 9 avonden, inclusief bezoek aan een wijngaard. We gaan dieper in op theorie en de invloed van klimaat en bodem op de smaak van wijn.