Echte wijnlocaties

De cursusavonden volg je altijd in authentieke, inspirerende en sfeervolle  wijn-omgevingen

Onafhankelijk

Wij hebben geen commerciële belangen bij de wijnselectie, jouw leerproces heeft de hoogste prioriteit

Gezellig & leerzaam

Je leert spelenderwijs kwaliteit en wijnen te herkennen in een sfeervolle en gezellige sfeer

WIJNWORKSHOP AMSTERDAM

Kennismaken met wijn

Wijnworkshop (1 avond, Amsterdam)

Wil je een wijnworkshop in Amsterdam volgen?
De wijnworkshop ‘Kennismaken met wijn’ van Passion4wines is een leuke en leerzame introductie tot de wijnwereld. Deze cursus is ideaal voor de geïnteresseerde wijndrinker die in één avond meer te weten wil komen over wijn. De nadruk ligt op het beter en bewuster leren proeven van wijn.
Op deze avond proeven en bespreken we 8 wijnen. Deze wijnworkshop is tevens een mooie inleiding voor onze wijncursussen.

  • Geschikt voor groepen, partners of alleen
  • Leer je eigen wijnsmaak kennen
  • 8 verschillende geselecteerde soorten wijn proeven en vergelijken
  • Wijnworkshop voor maar € 49,50
  • Locatie wijnworkshop in Amsterdam: Restaurant de Veranda, in de Tasting Room

CURSUSDATA

Wijnworkshop 29 februari Donderdag | 19:00 – 21:15
Wijnworkshop 22 maart Vrijdag | 19:00 – 21:15
Wijnworkshop 12 april Vrijdag | 19:00 – 21:15
Wijnworkshop 10 mei Vrijdag | 19:00 – 21:15
Wijnworkshop 31 mei Vrijdag | 19:00 – 21:15
Wijnworkshop 21 juni Vrijdag | 19:00 – 21:15
Wijnworkshop 4 juli Donderdag | 19:00 – 21:15

Praktische informatie

Locatie: de Tasting Room van Restaurant De Veranda (Amsterdam)
Prijs: € 49,50

  • 1 wijncursusavond
  • 8 te proeven wijnen
  • Lesmateriaal en hand-outs

Tijd: 19:00 – 21:15 uur
Niveau: Voor de beginnende wijnliefhebber

Wijnworkshop Amsterdam

Wat leer ik tijdens deze wijnworkshop in Amsterdam?

Aan het eind van de wijnworkshop heb je ervaren hoe je wijn moet proeven en heb je de belangrijkste basiskennis over wijn opgedaan. Daarmee heb je voldoende inspiratie gekregen om thuis nog meer van wijn te genieten. En als de wijnworkshop in Amsterdam bevalt, kun je overwegen bij ons een aanvullende wijncursus te gaan doen. Meld je aan voor deze eenmalige avondvullende wijncursus in Amsterdam.

Ontdek meer over je wijn

De wijnworkshop in Amsterdam is een leuk uitje voor de wijndrinker die meer wil ontdekken over wijn. Want heerlijk wijnen met familie of vrienden is fijn, maar weet jij eigenlijk wat je proeft als je wijn drinkt? En hoe beoordeel je eigenlijk de kwaliteit? Dit en nog veel meer ga je leren als deelnemer aan deze workshop. Na de wijnworkshop ben je niet meer alleen een wijnliefhebber, maar ook een welbewuste wijnkenner.

Tijdens deze wijnworkshop leer je kennis maken met wijn door bewuster te proeven.

Wie geeft de wijnworkshop?

De wijnworkshops worden verzorgd door Heiko Oberman of een andere ervaren Register Vinoloog van de Wijnacademie. Heiko leert je kwaliteit te herkennen en doet dat op enthousiaste en toegankelijke wijze. Met passie voor wijn die zeer aanstekelijk is voor zijn cursisten.

passion4wines1
restaurant-de-veranda

Authentieke locatie aan het Amsterdamse bos

Wij verzorgen de eenmalige wijnworkshop op een unieke locatie in Amsterdam: de Wijnkelder (Tasting Room) van restaurant de Veranda, gelegen aan het Amsterdamse bos. Deze locatie is zeer goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij restaurant de Veranda. In de avond kun je hier gratis parkeren. Dat is extra fijn, want de wijncursus start om 19.00 uur en eindigt om 21.15 uur.

De Wijnkelder (Tasting Room) van restaurant de Veranda is een intieme en romantische plek. Het is de ideale locatie in Amsterdam voor een gezellige wijnworkshop.

Wat zeggen onze cursisten?

Erg leuke en leerzame avond gehad. Veel geleerd en het was nog gezellig ook! Heico is een ontzettend leuke verteller, uit alles blijkt zijn enthousiasme voor wijn! Zeker een aanrader.
Querine Kalma
Super toffe workshop op top locatie! Heiko heeft erg veel kennis en deelt deze op een leuke educatieve manier 🙂 zeker de moeite waard voor (een) leuke avond(en) !
Len Raguin
Gezellige cursus waar je op laagdrempelige manier leert hoe je wijn moet proeven. Heerlijke wijnen geproefd en er hangt een gezellige sfeer 🙂
Jeroen Aalbers
Hele leuke cursus! Er wordt ook veel geproefd waardoor je niet alleen informatie tot je neemt maar ook meer vaardigheden opdoet en taal leert om te benoemen wat je ruikt en proeft.
Julia van Alphen

Wanneer is de eerstvolgende wijnworkshop?

Drie aanvullende wijncursussen

Naast wijnworkshops bieden we drie aanvullende wijncursussen aan op verschillende niveaus: SDEN 1 cursus van 2 avonden, SDEN 2 cursus van 5 avonden en SDEN 3 cursus van 9 avonden. Deze cursussen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wijnliefhebbers. Je leert niet alleen de verschillen tussen wijnen, maar je leert ook herkennen wat een wijn zo bijzonder en verschillend maakt.

Wijnworkshop Amsterdam

Wijncursus van Passion4wines cadeau geven

Wil je de wijncursus van Passion4wines cadeau geven aan een vriendin of familielid? Dat is zeker mogelijk met onze wijnvouchers. De ontvanger mag zelf de datum van deelname kiezen.

Meld je aan voor de wijnworkshop in Amsterdam

Bekijk de beschikbare cursusdata en schrijf je in op de datum die jou uitkomt. Hopelijk zien we je snel bij onze wijnworkshop in Amsterdam! Eventueel kun je na deelname aan de wijnworkshop een van de drie aanvullende wijncursussen volgen. Het is niet noodzakelijk om bij niveau 1 te beginnen. Hoger instromen mag zeker, er is geen examen nodig voor instromen. Daarnaast organiseren we een wijnproeverij op locatie in Amsterdam voor allerlei bedrijfsgelegenheden: van kleinschalige wijnproeverijen voor collega’s tot avondvullende wijn events voor bedrijven.