Ervaren wijndocenten

Onze wijndocenten zijn gediplomeerd met meer dan 5 jaar ervaring in het geven van wijnopleidingen

Echte wijnlocaties

De cursusavonden volg je altijd in authentieke, inspirerende en sfeervolle  wijn-omgevingen

Onafhankelijk

Wij hebben geen commerciële belangen bij de wijnselectie, jouw leerproces heeft de hoogste prioriteit

Gezellig & leerzaam

Je leert spelenderwijs kwaliteit en wijnen te herkennen in een sfeervolle en gezellige sfeer

Ervaringen van cursisten

Ontdek wat cursisten zeggen over onze wijncursussen. Ben je geïnteresseerd in de wijncursus op SDEN 3 niveau? Een van onze cursisten heeft hier uitgebreid verslag van gedaan. Lees het verslag hier.

Een fantastische cursus die ik iedereen aan zou raden. Naast een goede interactie met de cursisten is er veel aandacht voor het doorspreken van de wijnen en is er ruimte voor diverse meningen, waardoor er een verdiepingsslag ontstaat. Ook een toegevoegde waarde is het wijn-spijsdinner en rondleiding op de wijngaard in Amstelveen. Inmiddels weet ik dat ik ben geslaagd voor mijn SDEN3 en dat is absoluut dankzij deze waardevolle lessen!

Charlotte van Neutegem

Heiko is een topper! Communicatie vooraf is erg prettig en snel.
Ik ook bereid met je mee te denken erg fijn!

De cursus zelf is kwalitatief hoogstaand. Heiko is zeer betrokken.
SDEN3 in de pocket!

Graag tot ziens!

Melvin Hardey

Heel erg blij dat ik voor de SDEN3 cursus van Passon4wines ben gegaan. Tijdens deze cursus veel ervaring kunnen opdoen in het proeven en ook de wijn/spijs dag was een zeer goede toevoeging. Nu ook meer dan ruim geslaag voor het examen!

Nol Oudejans

De SDEN-3 cursus is een echte aanrader! Negen avonden veel kennis opgedaan op een lekker tempo. En, echt wijn leren proeven. Nooit gedacht dat dit erin zat, ontzettend leuk.

Sebastiaan Kieffer

Bij Passion4wines heb ik sden2 en sden3 gevolgd. De docent, Heiko, kan erg goed en vol passie over wijn vertellen. Hij weet echt veel! Tevens op toepasselijke lokaties. Erg leerzame cursus. Je leert de wijn op een andere manier te benaderen en te waarderen. Heel leuk als je na een aantal lessen de verschillende geuren en smaken begint te herkennen. Zeker een aanrader voor elke wijnliefhebber!

Edwin Peters

Ik wil je dan ook via deze mail ontzettend bedanken voor alle geweldige lessen die je mij hebt gegeven. Met jouw passie en enthousiasme ben ik ondertussen net zo enthousiast over wijn en kan ik nergens anders meer over praten. Ik zie dit dan ook als start van mijn carrière in de wijn en zal niet stoppen met leren tot ik net zoveel weet als jij! Ik hoop je snel weer eens te zien en je bent uiteraard altijd welkom voor een lunch of diner bij restaurant Rijks, de champagne staat koud. 😄 Nogmaals bedankt Heiko.

Hessel Liefbroer