Ervaringen van cursisten

Ontdek wat cursisten zeggen over onze wijncursussen. Ben je geïnteresseerd in de wijncursus op SDEN 3 niveau? Een van onze cursisten heeft hier uitgebreid verslag van gedaan. Lees het verslag hier.

Bij Passion4wines heb ik sden2 en sden3 gevolgd. De docent, Heiko, kan erg goed en vol passie over wijn vertellen. Hij weet echt veel! Tevens op toepasselijke lokaties. Erg leerzame cursus. Je leert de wijn op een andere manier te benaderen en te waarderen. Heel leuk als je na een aantal lessen de verschillende geuren en smaken begint te herkennen. Zeker een aanrader voor elke wijnliefhebber!

Edwin Peters

Ik wil je dan ook via deze mail ontzettend bedanken voor alle geweldige lessen die je mij hebt gegeven. Met jouw passie en enthousiasme ben ik ondertussen net zo enthousiast over wijn en kan ik nergens anders meer over praten. Ik zie dit dan ook als start van mijn carrière in de wijn en zal niet stoppen met leren tot ik net zoveel weet als jij! Ik hoop je snel weer eens te zien en je bent uiteraard altijd welkom voor een lunch of diner bij restaurant Rijks, de champagne staat koud. 😄 Nogmaals bedankt Heiko.

Hessel Liefbroer