OVER PASSION4WINES

Passion4wines is een onderneming van register wijndocent Heiko Oberman. Sinds 1999 is Heiko wijnadviseur en richt hij zich op verschillende activiteiten in het wijn-vakgebied.

Naast het geven van cursussen (SDEN) verzorgt hij ook wijnspijs trainingen en wijnpresentaties in binnen- en buitenland. Ook treedt Heiko regelmatig op als gastspreker en ‘wine entertainer’ tijdens corporate events.

passion4wines1-1200x800

Passion4wines is:

  • Gepassioneerd
  • Onafhankelijk
  • Deskundig

Gepassioneerd

Heiko is een bevlogen verteller en een gedreven presentator: zijn enthousiasme voor wijn is onmiskenbaar en aanstekelijk. Met als resultaat dat de passie voor wijn op zijn cursisten overslaat.

Onafhankelijk

Passion4wines verkoopt zelf geen wijn en heeft geen enkel belang bij het adverteren van bepaalde wijnen, wijnhuizen of retailers, waardoor we onafhankelijk wijnen kunnen selecteren en objectief kunnen oordelen over de wijnen die we proeven.

Deskundig

Vinoloog Heiko Oberman is Register Wijndocent en één van de Aanbevolen Wijndocenten van de Wijnacademie. Daarnaast heeft Heiko het WSET Advanced diploma en heeft hij de wijn-spijs cursus van Peter Klosse afgerond.

Waarom een wijncursus bij Passion4wines volgen?

  • We werken met kleine groepen van gemiddeld 12 cursisten. Dat is gezellig en geeft ruimte voor persoonlijke aandacht.
  • Er is een vaste wijndocent. Kennis blijft daardoor behouden.
  • De lessen vinden in professionele en sfeervolle ruimtes plaats, die goed bereikbaar zijn voor iedereen.

wijnworkshop

Leer je eigen smaak kennen

Ontdek in één avond wat je lekker vindt en hoe je een goede wijn kiest.

Wijncursussen

Wijncursus

2 avonden - SDEN 1

Deze wijncursus is de ideale start om de wereld van wijn te leren kennen en vindt plaats in Restaurant de Veranda, Amsterdam.

Wijncursus

5 avonden - SDEN 2

Leer tijdens deze wijncursus hoe je smaakverschillen tussen wijngebieden en druivenrassen herkent en maak betere wijnkeuzes.

Wijncursus

9 avonden - SDEN 3

Bewust wijn leren proeven tijdens deze wijncursus van 9 avonden, inclusief bezoek aan een wijngaard. We gaan dieper in op theorie en de invloed van klimaat en bodem op de smaak van wijn.