Echte wijnlocaties

De cursusavonden volg je altijd in authentieke, inspirerende en sfeervolle  wijn-omgevingen

Onafhankelijk

Wij hebben geen commerciële belangen bij de wijnselectie, jouw leerproces heeft de hoogste prioriteit

Gezellig & leerzaam

Je leert spelenderwijs kwaliteit en wijnen te herkennen in een sfeervolle en gezellige sfeer

Wijnworkshops

Ben je een echte wijngenieter en weet al het één en ander van wijn? Wil je meer weten over de vele verschillende aspecten van wijn en betere kwalitatieve keuzes kunnen maken? Bekijk hier het aanbod van Wijnworkshops.

Neem voor meer informatie contact op via 020 776 9910 of mail naar info@passion4wines.nl.

Wijnworkshops

Voor de geïnteresseerde wijndrinker die in één avond meer te weten wil komen over wijn.

De wijnworkshop ‘Kennismaken met wijn’ is een leuke en leerzame introductie tot de wijnwereld. De nadruk ligt op het beter en bewuster leren proeven van wijn. Op deze avond proeven en bespreken we 8 wijnen.

Wijn- en kaasproeverij

Je bent een levensgenieter en wilt graag meer leren over het combineren van wijn en kaas. Na deze wijn-en kaasproeverij in Amsterdam weet jij jouw gasten de perfecte combinaties voor te schotelen.

Wijnproeverij

Wij verzorgen wijn events voor allerlei gelegenheden. Van kleinschalige proeverijen thuis tot grote corporate events inclusief workshop of masterclass. Op kantoor, thuis, op de boot, of elders, van elke proeverij maken we een belevenis waar veel te genieten valt én waar je iets van opsteekt.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze docenten of masterclasses neemt u contact met ons op via 020 776 9910 of stuurt u een e-mail naar info@passion4wines.nl.

WIJNWORKSHOP

1 avond

Ontdek tijdens deze wijnworkshop wat je lekker vindt en hoe je een goede wijn kiest. De focus ligt op het bewust leren proeven van wijn.

Wijncursus

2 avonden - SDEN 1

Deze wijncursus is de ideale start om de wereld van wijn te leren kennen en vindt plaats  in Restaurant de Veranda, Amsterdam

Wijncursus

5 avonden - SDEN 2

Leer tijdens deze wijncursus hoe je smaakverschillen tussen wijngebieden en druivenrassen herkent en maak betere wijnkeuzes.

Wijncursus

9 avonden - SDEN 3

Deze wijncursus is de ideale start om de wereld van wijn te leren kennen en vindt plaats  in Restaurant de Veranda, Amsterdam