Echte wijnlocaties

De cursusavonden volg je altijd in authentieke, inspirerende en sfeervolle  wijn-omgevingen

Onafhankelijk

Wij hebben geen commerciële belangen bij de wijnselectie, jouw leerproces heeft de hoogste prioriteit

Gezellig & leerzaam

Je leert spelenderwijs kwaliteit en wijnen te herkennen in een sfeervolle en gezellige sfeer

Wijnproeverijen op locatie

Wij verzorgen wijn events voor allerlei gelegenheden. Van kleinschalige proeverijen thuis tot grote corporate events inclusief workshop of masterclass. Op kantoor, thuis, op de boot, of elders, van elke proeverij maken we een belevenis waar veel te genieten valt én waar je iets van opsteekt.

Wil je een wijnevent voor je bedrijf of een proeverij op je feest?

Er zijn al wijnproeverijen mogelijk vanaf € 200,- ex BTW voor 8 personen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met: info@passion4wines.nl

Het uitgangspunt van de proeverijen van Passion4wines is om meer te genieten van wijn. De proeverijen zijn daarmee geschikt voor iedereen: van de echte wijnkenners tot degenen die niets van wijn weten.

Wijnproeverij op locatie

Genieten van wijn en gezelligheid

Onze leerzame en gezellige proeverijen worden gegeven door Heiko Oberman van Passion4wines. Heiko is een bevlogen verteller en een gedreven presentator: zijn enthousiasme voor wijn is onmiskenbaar en aanstekelijk.

Samen met je collega’s, vrienden en/of familie leer je hoe je meer van wijn kunt genieten. Heiko’s ongedwongen aanpak maakt zelfs van niet-wijndrinkers liefhebbers. In begrijpelijke taal, met humor en alle ruimte voor vragen. Tijdens het proeven worden er kaas en ambachtelijk Frans stokbrood geserveerd. Er is geen verkoop aan verbonden. Het blijft daardoor objectief en onafhankelijk.

Mogelijkheden

Korte (bedrijfs)sessies van een uur tot uitgebreide proeverijen, wij bieden arrangementen die geheel op je wensen worden afgestemd. Denk bijvoorbeeld aan een proeverij in een bepaald thema zoals ‘Bourgogne’ of ‘Bordeaux’ of met uitsluitend mousserende wijnen. Tevens bestaat de mogelijkheid om na de proeverij culinair te genieten in een van de aangesloten restaurants.

Vanaf minimaal 8 deelnemers.
Voor meer informatie en ideeën neem contact op met Passion4wines: info@passion4wines.nl

Online wijnproeverij

Je kan bij Passion4wines ook een virtuele wijnproeverij volgen, veilig thuis achter de laptop. Dit is dus geheel coronaproof. De online wijnproeverij gaat via een verbinding met Zoom. Het prettige van onze virtuele wijnproeverij is dat de samenstelling door jou bepaald kan worden. De aanvraag is geheel op maat, zo mag je zelf het aantal personen opgeven.

Wat wel vaststaat is dat na de wijnproeverij je beter en bewuster wijn gaat proeven. De proefwijnen worden door ons opgestuurd of je kan de wijnen op basis van een advieslijst zelf kopen. Een online proeverij is het ideale ‘avondje uit’ in deze coronatijd. Door met familie of vrienden samen te komen in Zoom, kun je toch apart van elkaar genieten van een gezellige avond.

Wijncursussen

Wil je na de wijnproeverij meer weten over wijn en dieper ingaan op het leren proeven en herkennen van wijn? Meld je dan snel aan voor wijncursus 2 avondenwijncursus 5 avonden of wijncursus 9 avonden.

wijnworkshop

Leer je eigen smaak kennen

Ontdek in één avond wat je lekker vindt en hoe je een goede wijn kiest.

Wijncursussen

Wijncursus

2 avonden - SDEN 1

Deze wijncursus is de ideale start om de wereld van wijn te leren kennen en vindt plaats in Restaurant de Veranda, Amsterdam.

Wijncursus

5 avonden - SDEN 2

Leer tijdens deze wijncursus hoe je smaakverschillen tussen wijngebieden en druivenrassen herkent en maak betere wijnkeuzes.

Wijncursus

9 avonden - SDEN 3

Bewust wijn leren proeven tijdens deze wijncursus van 9 avonden, inclusief bezoek aan een wijngaard. We gaan dieper in op theorie en de invloed van klimaat en bodem op de smaak van wijn.